Bejelentkezés: Tel.:351-5642 , Mobil: 06/209-338-323
Konzultáció díja: 13500 Ft.

 

Magamról


A halak jegyében születtem, mely alapvetően már sokat elárul rólam.
A halak a legintuitívabb jegy, ennek a zodiákusnak a szülöttei különösen erős megérző képességekkel rendelkeznek.

Gyermekkorom óta foglalkozom jóslással.
Munkámhoz tarot kártyát használok, mely a tudatalatti szimbólumokat tartalmazza.

1991-ben a sorsom lehetőséget adott arra, hogy megtanuljam a kártya nyelvét - a héber nyelvet- melyet Izraelben sajátítottam el egy intenzív tanfolyam keretében. Izraeli tanulásom után felvételt nyertem a New York-i elismert jós, Tom Sidney tarot iskolájába, ahol elsajátíthattam a tarot kártya olvasását, lap együttállások elemzését, intuíciós képességem továbbfejlesztését.

A tarot olvasás nemcsak a munkám, hanem hivatásom, hobbim és egyben kiteljesedésem, mert a sorsomat ezáltal úgy élhetem, amire születtem.

Az elmúlt években több könyvem is megjelent. Rejtett sorsok I és II című dokumentum jellegű, megtörtént eseteket tartalmazó írásaim gyűjteménye,(1999) (2002) a Laura édes című romantikus regényem, (2003) a Sorsjelek, (2009) - melyben a férfi nő kapcsolatok kerültek górcső alá, végül a legújabb könyvem, a Sorslapok, (2013) mely a tarot kártya történetébe, használatába és a tarot lapok szimbólumainak jelentésébe avatja be az olvasót.

Szerintem sorsunkba nem beletörődnünk kell, hanem kialakítani.
A tarot ehhez nyújt segítséget, és akinek szüksége van a lapok útmutatására, azt várom szeretettel.

Évente kétszer indítok kezdő és haladó szintű tarot tanfolyamot-tavasszal és ősszel-melyre szintén várom a jelentkezőket az elérhetőségeimen.