Bejelentkezés: Tel.:351-5642 , Mobil: 06/209-338-323
 

Cikkek Rólam

 
  Újabb babát jósol Ördög Nóráéknak Gina Lollobrigida jósnője
  Gina Lollobrigidának jósol Morvay Kendra
  Lélekbulvár
  http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/ez-var-rad-claudia-2034716
  Hol rontjuk el? Kendra szerelmi tanacsai nőknek
  http://www.storyonline.hu/?cid=5027
  Üdítő afrodiziákum
  Tarot_jóslás
  http://www.rtlklub.hu/musorok/reggeli/videok/17873
  http://www.tujapont.hu/product_info.php?products_id=46229
  urigeller.blog.hu - Nálunk_is_tanítják a tudományos mágiát
 
 Morvay Kendra jóslásra született

Hogyan lesz valakiből sorselemző -
tettem fel a kérdésemet a jósnőnek.
 
- Nem én döntöttem el, hogy jóslással szeretnék foglalkozni. Gyerekkoromban a szüleim figyeltek fel arra, hogy más vagyok, mint a többiek. Először azt hitték, hogy csak, egyszerűen szeretek fantáziálgatni de mikor később az általam előre megmondott események bekövetkeztek, beszélgetni kezdtek rólam. Persze édesapám nem felejtett el lottószelvényt venni. Azt mondják a lottószámokat, nem lehet megjósolni. - Többször volt négyesünk, sajnos az ötöst sose tudtam eltalálni, de a négyes is jól fizetett nem panaszkodtunk - mesélte
Kendra.

-A látnoki képességeimet hasznosítom, mikor eljön hozzám valaki tanácsadásra. Legtöbbször a megérzéseimre hallgatok. Általában délelőtt fogadom a vendégeimet mikor még nem fáradtam el. A kártya nekem csak eszköz, segít jobban rávilágítani a problémára. Az első kártyát, még az iskolában vettem a kezembe. Az még magyar kártya volt és az épp aktuális nekünk tetsző fiúkra vetettük ki a barátnőimmel. Később New York-ba mentem tanulni és ott megismerkedtem egy férfival, Tom Sidney-vel.  Ő volt az, aki a Tarot kártya rendszerébe beavatott és megtanított a helyes használatára. Azóta csak a Kazanlár Tarotot hívom segítségül. Mikor haza jöttem Amerikából, megalapítottam az ezoterikus stúdiómat.

Volt már olyan eset mikor csalódást okoztál?

- Aki hozzám jön, az általában tudja, hogy mire számíthat. Ha nem akkor előfordul, hogy csalódik. Habár még nem tévedtem. Egy eset volt mikor egy hölgy rám vágta az ajtót, mert olyan dolgot mondtam, amit elképzelhetetlennek tartott. Ahogy elment tőlem, elindult az a cselekmény sorozat, amit előre jeleztem neki. Később virágcsokorral jött bocsánatot kérni.

Lehet képezni jósnőket?

-Nem mindenki lesz jós, aki eljön hozzám tanulni. Egyszerűen csak érdekli őket a tarot és az ezotéria. Két tanítványom lett jósnő a többiek csak a privát életükben alkalmazzák a megszerzett tudást.

Ha a magánéletnél tartunk, bejönnek a megérzéseid a férfiakkal kapcsolatban?

-Igen. Mindig tudom, hogy kivel van dolgom. Nehéz engem becsapni. Mindig azt szoktam mondani, hogy én Steven Hawking tudóssal bújok ágyba minden este. Elalvás előtt az ő könyveit olvasom, hiszen folyamatosan keresem a válaszokat az ezoterikus kérdéseimre a materalista világban. Ezért még vendég hallgatóként is beiratkoztam az ELTE fizika szakára. Mára már szinte minden kérdésemre megtaláltam a választ. A te kérdésedre visszatérve, most ért véget egy kapcsolatom, de nem olyan rég rám talált újból a szerelem, bár még nagyon az elején vagyunk. Férjhez sose mentem. Gyerekkorom óta tudom, hogy nekem nem lehet kisbabám. Nem tudom milyen anyának lenni, így nem is hiányzik. Minden másban megtaláltam a boldogságot.

forrás: www.eletmod.hu

 

 Kézelemzés
 Mutasd a tenyered, megmondom, ki vagy!

Tudod, hogy melyik az a testrészed, ami a legtöbbet árulja el rólad? A kezed. A körmeid, az ujjaid hossza, a tenyered formája és a dombok mind sok-sok információt hordoznak a jellemedről, egészségi és lelkiállapotodról. Használhatod karrier-tanácsadóként vagy betegség-előrejelzőként. Nem is ördöngösség!

Néhány másodpercig fürkészi csak a tenyeremet Morvay Kendra jósnő, aztán sorolni kezdi milyen vagyok, mik a betegségeim és, hogy mi vár rám a következő hónapokban.
- Szinte tökéletes pontossággal le lehet írni valakinek a jelenét, vagy a múltját a tenyeréből, de azt, hogy hány évig fog élni, hány gyereke születik és mi lesz vele tíz év múlva, nem lehet megmondani. Ennek ellenére nem állítom azt, hogy nem lehet tenyérből jövendőt mondani. Én körülbelül egy évre előre jelentek ki dolgokat az illető jelene, a személyiségjegyei és az egészségi állapota alapján. Ezeket ugyanis ki tudom olvasni a kézből. A jós számára a tenyér nem más, mint egy inspiráló eszköz. Arról azonban szó sincs, hogy a vonalkákban, dombokban vagy a körmökben lenne megírva a jövőnk."

Nem jóslás, inkább elemzés

A tenyérjóslás buktatóira már a francia forradalom idején, 1789-ben kezdtek rájönni. Akkor rengeteg olyan személyt végeztek ki, akik sorsát a nép jól ismerte. Az orvosok és okkultisták elkérték a holttesteket, de nemcsak azért, hogy fölboncolják őket, hanem hogy megpróbáljanak különböző öszszefüggéseket kiolvasni a tenyerükből. Akkor derült ki, hogy a vonalak elemzése nem vezet sehova, hiszen sok fiatalon lefejezett embernek volt hosszú és szép életvonala, ami sehol nem árulkodott a tragédiáról. Kénytelenek voltak hát belátni, hogy nincs komoly alapja a tenyérből történő hosszú távú jövendő mondásnak. Nem így a tenyérelemzésnek.
„Legfőképpen személyiségjegyeinkre és egészségi állapotunkra lehet következtetni a tenyérből – meséli Kendra. – Míg a vonalaknak nincs nagy jelentőségük a jóslás szempontjából, a különböző domboknak és a körmöknek igen. Ez utóbbi olyannyira bizonyított tény, hogy még az orvostudományban is nap mint nap alkalmazzák. A műtét előtt azért vetetik le a beteggel a műkörmöket és mosatják le a lakkot, mert a modern műszerek mellett is figyelniük kell a páciens körmét a beavatkozás alatt. A színelváltozásokból látni lehet ugyanis, hogy jó-e a vérkeringése."

Ne csak a vonalakat nézd

Az illető habitusára, hajlamaira, főbb személyiségjegyeire lehet következtetni az ujjak alatti dombokból is. (A nőknél a bal kezet, a férfiaknál a jobbat kell figyelembe venni.)

A Jupiter-domb (mutatóujj) akaratosságról, az Apolló-domb (gyűrűsujj) művészi hajlamról, jó ritmusérzékről, a Merkúr-domb (kisujj) jó kommunikációs képességekről és kíváncsiságról árulkodik, míg ha valakinek a Szaturnusz-dombja (középsőujj) nagy, akkor nehézségekre számíthat. Ők azok, akik gyakran fognak olyan dolgokhoz, amikhez nem is értenek, vagy nem tudják befejezni, amibe belekezdenek.

A dombok mellett alaposan szemügyre kell venni a kéz egyéb jellemzőit is. Sokat mond el, hogy milyen a kézfogása valakinek. Hogy szőrös-e a keze, ami a férfiasságra utal, még a nőknél is, vagy hogy milyen alakú a kézfej. A vaskosabb kezű emberek például többnyire szeretik a természetet, szívesen kertészkednek és szorgosak.

„Sokan tartják azt, hogy akinek erősen vonalkázott a tenyere, az öreg lélek, aki már sokszor újjászületett. Ám erre természetesen semmi bizonyíték nincs, az alapja a buddhizmusban való hit – mondja a jósnő. – Én ennél racionálisabb ember vagyok, szerintem a kézelemzésben nincs semmi misztikum. A laikusok nagy jelentőséget tulajdonítanak a házasságvonalnak vagy a szívvonalnak, pedig nem kellene, mert a tenyerünk a kézmozgásainktól is folyamatosan alakul. Ismerek olyan nénit, akinek két gyerekvonala van, de kilenc gyereke. Ezért nincs értelme foglalkozni a vágások, sérülések miatt megszakadt vonalakkal sem."

Figyelmeztetnek a foltok

Vannak azonban olyan dolgok, amiknek érdemes figyelmet szentelnünk és nem kell feltétlenül szakértőhöz mennünk, hogy megfejthessük a jelentésüket. Ha például sötét elváltozásokat találunk a gyűrűsujj és a tenyértő közötti rész bármelyik területén, az máj-, vese- vagy epeproblémákra utal. A körmön lévő apró fehér pöttyök stresszes életmódról és a velejáró vitaminhiányról tanúskodnak. Az izzadós, nyirkos tapintású kéz gazdája vese- és keringési problémáktól, míg a túl száraz tenyerű gyulladásoktól tarthat.
„Az idegvégződések, akupunktúrás pontok nyomkodásával akárcsak a talpon, a tenyéren mi magunk is serkenthetjük vitalitásunkat – állítja Kendra, aki maga is orvosoktól sajátította el a következő módszereket. – Javaslom, hogy a tenyér közepe alatt egy hüvelykkel fekvő területet nyomkodjuk meg naponta többször. Itt található ugyanis a központi idegrendszer végződése. A másik fontos terület a hüvelykujj töve, a Vénusz- domb. Ez a rész felel az endorfin- és a szerotonintermelésért, amik az agyalapi miriggyel vannak kapcsolatban."

Kendra szerint nem szabad komolyan venni az olyan tenyérelemző könyvet, amely többnyire úgy általánosít, mint egy álomfejtő lexikon. Ez a fajta „jóslás" legfeljebb játéknak fogható fel. Inkább keressünk fel egy igazi hozzáértőt, aki a saját intuíciói által segíthet nekünk. És végül ne felejtsük el azt, hogy nincs eleve elrendelve a jövőnk. Vigyázzunk, nehogy mi magunk teljesítsünk be egy esetleges negatív jóslatot azzal, hogy bebeszéljük a tudatalattinkba a hallott rossz dolgokat. Inkább kérjünk tanácsot, javaslatot a jósnőtől, hogyan mozdulhatunk el egy-egy holtpontról. A sorsunkba ugyanis nem beletörődni kell, hanem jobbá tenni.

Árulkodó kézmozdulatok

Napjában százával teszünk öntudatlan mozdulatokat a kezünkkel, és ez bizony rengeteget árul el a személyiségünkről, pillanatnyi lelkiállapotunkról.
• Amikor az ujjunk legfelső percét dörzsölgetjük, akkor megfontoljuk a mondanivalónkat.
• Ha a hüvelykujj csúcsát masszírozzuk, azon tűnődünk, hogy van-e elegendő akaraterőnk és elszántságunk kimondani a véleményünket.
• Ha beszélgetés közben a középső- és a gyűrűsujj szorosan egymáshoz simul, az illető megértésre és biztonságra vágyik. Vélhetőleg feszültség teli időszakot él át, és segítségre van szüksége.

forrás: www.maxima.hu